Menü

Facebook

Interjú: Stephen Hill

2013.05.06. 11:11 » Szerző: » BekiJets (törölt)

Stephen Hill miután IR-re került igyekezett a média figyelmétől távol, nyugodt körülmények között a felépülésére koncentrálni.

Egy csalódottságra okot adó rookie szezont után, amely 21 elkapással és 252 yarddal, valamint 3 touchdownnal zárult Hill számára, a játékos készen áll, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújtva segítse csapatát.

"Távol akartam maradni mindentől és csak is a felépülésemre koncentrálni." - mondta Hill.

"100%-ig egészségesnek érzem magam, így készen állok rá, hogy fejlődjem és jobb teljesítmény nyújtsak. Az előző szezon tökéletes volt tapasztalatgyűjtésre, de várom már az idei évet."

Hill-t 2012 decemberében műtötték meg és állítása szerint februárra épült fel teljesen.

"Nem gondolok az előző szezonbeli teljesítményemre. Tudom, hogy jobbá kell válnom idén és készen állok erre."

A Jets az idei játékosbörzén nem válaszott elkapó játékost, amely több lehetőséget nyújt majd Hill számára az idei szezonban. A játékos nem érez magán nyomást, de úgy hiszi, hogy nagy előrelépés lesz az idei szein számára. Továbbá hozzátette, hogy nagyon várja már, hogy az új offensive coordinator, Marty Mornhinweg offensében játszhasson.

"Tetszik. Természetesen más, mint Tony Sparano-é, de Mornhinweg határozottan igyekszik minél nagyobb hangsúlyt fektetni a passzjátékra."

Szólj hozzá!

Címkék: Interjú Stephen Hill

A bejegyzés trackback címe:

https://jets.blog.hu/api/trackback/id/tr935284149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása