Menü

Facebook

Interjú: Nick Mangold

2013.05.06. 11:20 » Szerző: » BekiJets (törölt)

Nick Mangold számára sok dologban más lesz az idei szezon, mint az előző, hiszen a bal és jobb oldalán is új csapattársak veszik majd körül őt. A korábbi Jets játékos Matt Slauson és Brandon Moore is szabadügynökké váltak korábban és a Jets egyikük szolgálataira sem tartott igényt.

Slauson Chicagoba írt alá, míg Moore jelenleg is szabadügynök.

"A legfontosabb dolog a megfelelő kommunikáció lesz majd, össze kell csiszolódnunk. 7 évig Brandon Moore mellett játszottam, nagyszerű volt az összhang közöttünk. Ezt magatoknak kell kiépítenetek, amely időbe tellik és nem csak úgy veled születik. Szóval, ez lesz a másik nagy dolog számomra, persze a playbook elsajátítása mellett."

A guard posztok mellett cornerback poszton is érzékeny veszteség érte Mangoldot, hiszen Darrelle Revis Tampában folytatja pályafutását egy trade után. Mangold 2006-ban csatlakozott a Jetshez, míg Revis a következő évben került a csapathoz.

"Revis és én nagyon jó barátok vagyunk, így furcsa volt, hogy nem volt köztünk, de ez hozzátartozik a dolgokhoz."

Szólj hozzá!

Címkék: Interjú Nick Mangold

A bejegyzés trackback címe:

https://jets.blog.hu/api/trackback/id/tr975284171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása