Menü

Facebook

Prospect ismertető: Rontez Miles

2013.04.29. 17:58 » Szerző: » BekiJets (törölt)

Köztudott, hogy a Jets safety poszton csupán három játékost tud felmutatni, így külön figyelmet szentelnék az egyik UDFA igazolásunkra Rontez Miles free safety prospectre, aki akár a Jets végső 53-as rosterén is megragadhat.

Név: Rontez Miles

Poszt: Free safety
Magasság: 186 cm
Súly: 95 kg
Születési hely: Braddock, Pa.
Középiskola: Woodland Hills

Az elemzést a Tovább feliratra kattintva érhetitek el.

Miles miután befejezte középiskolai tanulmányait rengeteg egyetem ajánlott számára ösztöndíjat, ő azonban a Kent Statere iratkozott be, ahol együtt játszhatott mostohatestvérével Vondre Griffinnel. Viszont Griffint marihuána birtoklás és jogosítvány nélküli vezetés okán kitették a csapatból. Később azonban tisztázták őt, de Miles úgy döntött, hogy ős is otthagyja az egyetemet. A következő évet munkával töltötte, majd beiraktozott a California University of PA-ra. 

Itt az alábbi címeket gyűjtötte be:

  • PSAC Freshman of the Year
  • four All PSAC-West selections
  • Defensive Player Of The Year awards
  • two-time Division II All American honors

Itt első szezonjában Miles 52 tackle jegyzett, 4 passzt védekezett le és 1 alkalommal sikerült megkaparintania az ellenfél irányítójának dobását. 2010-ben csapata összes mérkőzésén (12 alkalom) pályára lépett, ebből tizenegyszer kezdőként és 60 tackle (ebből 12 mínusz yardot eredményezett), 2 sack és 5 levédekezett passz állt a neve mellett a statisztikában.

A következő két év statisztikái:

2011: 71 tackle, 8 levédekezett passz, 5 interception
2012: 75 tackle, 2 levédekezett passz, 4 interception

Tekintve, hogy nagy valószínűség szerint a Jets végső rosterén négy safety kap majd helyet és amennyiben nem érkezik veterán játékos, úgy Milesnak, ha sikerül meggyőznie Rex Ryanékat, úgy hirtelen a csapat végső, 53-as rosterén találhatja magát.

Végezetül egy videó Rontez Miles pályán nyújtott teljesítményéről:

Szólj hozzá!

Címkék: Rontez Miles

A bejegyzés trackback címe:

https://jets.blog.hu/api/trackback/id/tr595252956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása